• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Egy nagy csapat bejelentkezett Adebayorért



    Emmanuel Adebayor ügynöke elmondta, ügyfeléért ajánlatot tett egy nagy csapat, de nem a Manchester United vagy a Chelsea.

    Emmanuel AdebayorKülönböző bulvárlapok állításai szerint a togói válogatott játékost az AC Milan és az Internazionale is szeretné leigazolni.

    A Milan már tavaly nyáron is érdeklődött Adebayor iránt. Most, hogy Carlo Ancelotti átült a Chelsea kispadjára, a londoni kékekkel is hírbe hozták a csatárt.

    Az is szóba került, hogy a bajnoki címvédő United az afrikaival próbálná meg pótolni Carlos Tevezt. A támadó ügynöke, Stephane Courbis elárulta, hogy ügyfeéért valóban bejelentkezett egy világszerte ismert klub, de nem angol csapatról szó.

    “Egyelőre nincs a birtokomban semmi olyan irat, ami azt bizonyítaná, hogy a Chelsea vagy a Manchester United valóban szeretné leigazolni Emmanuelt” – mondta Courbis.

    “Az tény, hogy Carlo Ancelotti nagyon szereti az ügyfelem játékstílusát és tavaly megpróbálta a Milanhoz csábítani, de a Chelsea még nem lépett kapcsolatba velünk.”

    “Van egy csapat, amelyik viszont megkeresett minket. Nem árulhatom el a nevét, de azt igen, hogy egy nagyon híres klub.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: