• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Arbeloa nagyon örül a Real érdeklődésének



    A Liverpool védője, Alvaro Arbeloa komolyan elgondolkodna azon, hogy visszatér Spanyolországba, ha a Real Madrid ajánlatot tenne érte.

    Alvaro ArbeloaA 26 éves játékos éppen a Királyi Gárdában nevelkedett, majd 2006-ban onnan igazolt a Deportivo La Corunához, ahol annak idején felhívta magára a Vörösök figyelmét.

    “Jól érzem magam a Liverpoolnál, de van még mit bizonyítanom Spanyolországban. Úgy érzem, a La Ligában nem tudtam kihozni magamból a maximumot. Egy napon biztosan visszatérek” – mondta a spanyol válogatott hátvéd, aki jelenleg a Konföderációs Kupán segíti övéit.

    “Mindig jó érzés, ha az ember neve ilyen hatalmas csapatokkal kapcsolatban merül fel. Igaz, a Realt az utóbbi időben rengeteg játékossal hozták hírbe.”

    “Egy évig még szerződés köt a Liverpoolhoz, de bármi megtörténhet. Szóba került egy esetleges hosszabbítás is, de biztos, hogy gondolkodóba esnének, ha a Real ajánlatot tenne értem. Én az ügynökömre bízom magam.”

    A Pool a hírek szerint már megegyezett a Portsmouth-szal Glen Johnson leigazolásáról, így nem kelle aggódniuk amiatt, hogy nem tudnák pótlni Arbeloát, ha esetleg távozik.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: