• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Chelsea, a United és a Barca harcol Ribéryért



    A Bayern München elnöke, Karl-Heinz Rummenigge szerint három klub, a Manchester United, a Chelsea és a Barcelona harcol Franck Ribéry megszerzéséért.

    Franck RibéryA francia játékost a Real Madrid is szerette volna leigazolni, de Rummenigge elárulta, a Királyi Gárda nem jelentkezett, mióta kijelentették, hogy nem kívánják eladni a jó képességű szélsőt.

    “Nem nyugtalankodunk, büszkék vagyunk rá, hogy a világ egyik legjobb játékosát érvényes szerződés köti hozzánk” – mondta a korábbi híres játékos.

    “A Real Madrid elnöke, Florentino Perez és a tanácsadója, Pedro Jimenez felkerestek minket és megkérdezték, hajlandóak lennénk-e velük Ribéry eladásáról tárgyalni. Nemet mondtunk, mivel nem szeretnénk megválni tőle. Azóta nem próbálkoztak.”

    “Három érdeklődő maradt. A Chelsea, a Manchester United és a Barcelona és tett ajánlatot. Nem aggódunk, az erő velünk van.”

    “Konkrét összegekről nem szeretnék beszélni, elég annyit mondani, hogy elfogadhatatlanok az ajánlatok. Mint már mondtam, szeretnénk megtartani Ribéryt.”

    “Egy játékosnak tisztelnie kell a szerződését és ki kell töltenie annak időtartamát. Jelen esetben egy 2011-is szóló kontraktusról van szó.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: