• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Poolnak nincs szüksége Lavezzire



    Rafa Benítez elmondta, a Liverpool a hírekkel ellentétben nem tett ajánlatot a Napoli argentin sztárjáért, Ezequiel Lavezziért.

    Ezequiel LavezziAngliában és Olaszországban is jelentek meg olyan találgatások a napokban, melyek szerint a Vörösök egy körülbelül 12 millió fontos ajánlatot tettek a csatárért.

    A 24 éves játékos tehetségét az egész világon elismerik, de Benítez szerint csapatának nincs szüksége a dél-amerikaira.

    “Egyáltalán nem léptünk kapcsolatba Lavezzivel, az ügynökével vagy a klubjával és nem is tervezzük. Szeretnénk végre véget vetni a pletykáknak” – mondta a spanyol mester.

    Az argentin támadó eközben elárulta, nagyon szeretne továbbra is a szicíliaiaknál futballozni, de ehhez a klubnak először is teljesítenie kell a kéréseit.

    “Minden vágyam, hogy júliusban a Napolihoz térhessek vissza, de a csapatnak tiszteletben kell tartania a kéréseimet. Remélem, hogy hamarosan rendeződik a helyzet, a Napoli vezetősége tudja a telefonszámomat, de még senki nem hívott fel közülük” – mondta Lavezzi.

    “Nem fogok elmenni azért, mert valaki nagyobb fizetést ajánl vagy mert nem érzem jól magam. Mint már mondtam, maradni szeretnék, de vannak dolgok, amiket előbb el kell rendezni.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: