• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Enrique elhagyná a Newcastle-t



    Jose Enrique gondolkodás nélkül távozna a Newcastle Unitedtől, ha az Atletico Madrid vagy egy angol élvonalbeli klub bejelentkezne érte.

    Jose EnriqueA 23 éves hátvédet még három évig köti szerződés a Szarkákhoz, de rengeteg találgatás jelent már meg a jövőjével kapcsolatban, mióta klubja kiesett a Premier League-ből.

    Az Atletico tűnik Enrique egyik legkomolyabb kérőjének. A madridiak a szinte biztosan távozó Mariano Perniát szeretnék pótolni a Newcastle játékosával.

    A Valenciát és a Villarrealt is megjárt bekk szívesen visszatérne Spanyolországba, főleg egy olyan klub kedvéért, mely jövőre a Bajnokok Ligájában indulhat.

    “Az Atletico a spanyol bajnokság egyik legerősebb csapata. Ki ne szeretne ott játszani? Szerintem minden játékos szívesen magára öltené a piros-fehér mezt” – mondta Enrique.

    “Az Atletico egy nagy csapat, kiváló anyagi háttérrel és nagyszerű szurkolókkal. Kiváló keretük van és Bajnokok Ligája-selejtezőt érő helyen végeztek.”

    “Egyelőre persze szerződés köt a Newcastle-höz, de nagyon jó érzés, ha ilyen csapatokkal hozzák hírbe az embert. Mindig figyelemmel követem a spanyol bajnokságot, így jól ismerem az Atletico játékát. Diego Forlán, akivel a Villarrealnál játszottam együtt, remekül teljesített.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: