• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rio bevetésre kész



    A Manchester United hátvédje, Rio Ferdinand felépült sérüléséből, és játékra kész a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-döntőre.

    Rio FerdinandAz angol válogatott bekk az Arsenal elleni elődöntő első mérkőzése óta nem lépett pályára a Vörös Ördögök színeiben, de Rómában már a csapattal edzett, és a szerdai sajtótájékoztatón is megerősítette; harcra kész a katalánok elleni kupadöntőre.

    “Három vagy négy napja probléma nélkül edzek, tehát remekül vagyok,” – nyilatkozta Rio a Stadio Olimpicóban. “Mindent megtettem a felépülésemért, és a tréningeken is keményen dolgoztam.”

    “Beszéltem a menedzserrel. Tudja, hogy nem akarnék pályára lépni, ha nem lennék 100 %-os állapotban, hiszen a keretünk bárkit képes pótolni.”

    “Nem tudnék úgy játszani, hogy az erőnléti állapotom miatt kockáztatnám a klub sikerét. Sose tenném ezt a csapattal. A győzelem sokkal fontosabb annál, hogy ki játszik a fináléban.”

    Ferdinand felépülése ugyanakkor cseppet sem meglepő, hiszen ki ne szeretné megpróbálni megvédeni csapata Bajnokok Ligája-elsőségét.

    “Ez az amiért itt vagyunk, mert meg akarjuk védeni a címünket,” – folytatta Ferdinand.

    “Amíg nem sikerült nyerned, nem tudod milyen érzés a legjobbak közé kerülni. Mi ismét nyerni akarunk. Az pedig már a sajtón áll, hogy hol helyeznek el minket a labdarúgás történetében. Nem nekünk kell megmondani, hogy ezért és azért itt a helyünk. Mi csupán szeretnénk megnyerni a versenyeket amikben indultunk, így a mainagy összecsapást is.”

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: