• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Lampard Hiddink felfogását dicséri



    A Chelsea középpályása, Frank Lampard szerint Guus Hiddink sikerességének mindössze annyi a titka, hogy nem bonyolítja túl a focit.

    Frank LampardA Kékeket a szezon végéig irányító holland szakember eddigi 16 meccsén mindössze egy vereséget szenvedett és még akár az FA Kupát és a Bajnokok Ligáját is megnyerheti a csapattal.

    “Még soha nem láttam olyan menedzsert, aki olyan egyszerűen és természetesen irányít egy csapatot, mint Hiddink” – mondta Lampard.

    “Tudja a dolgát, nem beszél fölöslegesen, nem próbálja az összes taktikát a játékosai fejébe verni, egyszerűen csak a lényeget mondja. Ez az ő titka.”

    A középpályás a Barcelona elleni BL-elődöntő visszavágójáról is beszélt. A nem túl magas színvonalú, 0-0-s első meccshez képest jóval támadóbb jellegű futballt ígért.

    “Az idegenbeli mérkőzésen betömörültünk és csak a védekezéssel foglalkoztunk. Hazai pályán biztosan sokkal több támadást vezetünk majd.”

    “A Barcelona szinte bármikor ki tud alakítani egy helyzetet, ezért nem lett volna okos dolog elutazni Spanyolországba és a saját pályájukon nyílt támadójátékot játszani.”

    “Mindkét csapat továbbjuthat, ha sikerülne gólt szerezniük a mi otthonunkban, nagyon nehéz helyzetbe kerülnénk, de bizakodóak és magabiztosak vagyunk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: