• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Cech: “Bosingwáé az érdem”



    Petr Cech szerint leginkább neki és Jose Bosingwának köszönheti a Chelsea, hogy 0-0-s döntetlent ért el a Barcelona otthonában.

    Petr Cech védA tegnapi Bajnokok Ligája-meccs előtt Guus Hiddink gólparádét jósolt, a szurkolók mégsem láthattak egyetlen találatot sem. Ez főként annak köszönhető, hogy a londoniak minden erejükkel a védekezésre figyeltek.

    Ez volt az első alkalom, hogy a Barca hazai pályán nem tudott gólt szerezni ebben a szezonban. Cech szerint ő és a Messit semlegesítő Bosingwa nyújtották a legjobb teljesítményt a vendégek részéről.

    “Azt hiszem a legnagyobb dicséret Josét illeti, mert életében talán másodszor kellett balhátvédként játszania, ráadásul Messit kellett megállítania” – mondta a cseh hálóőr.

    “Nem is lehetett észrevenni, hogy Messi a pályán volt. John (Terry) szintén remek teljesítményt nyújtott, de ez szinte bárkiről elmondható, mivel nem könnyű a Nou Campban feltartóztatni a támadójátékáról jól ismert Barcát.”

    “John irányította a védelmet és fantasztikus munkát végzett. Ez volt az első alkalom, hogy nem kaptunk gólt ebben a stadionban, de olyan sem fordult még elő, hogy ne lőttünk volna.”

    “Az állás persze továbbra is nagyon szoros, de szerintem képesek leszünk újra ilyen jól védekezni, ami pedig a gólszerzést illeti, a Stamford Bridge-en bármikor képesek vagyunk betalálni.”

    “Csapatként nagyon jó munkát végeztünk tegnap, aminek egy gól nélküli döntetlen lett az eredménye. Két nagy helyzetünk volt, amivel jobb helyzetbe is juttathattuk volna magunkat, de ez a 0-0 sem rossz.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: