• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Fabianski elnézést kért a szurkolóktól



    Az Arsenal kapusa, Lukasz Fabianski bocsánatot kért a londoni szurkolóktól az FA Kupa-elődöntőben nyújtott gyenge teljesítményéért.

    Lukasz FabianskiA lengyel válogatott hálóőr sokat bizonytalankodott a Chelsea elleni mérkőzésen. Legkomolyabb hibáját Frank Lampard előreívelésénél követte el, mikor rosszul jött ki kapujából, így Didier Drogba könnyedén elvihette mellette a labdát és az üres kapuba guríthatott. A Kékek ezzel a góllal alaktották 2-1-re az állást és jutottak a döntőbe.

    Arsene Wenger bizalma ennek ellenére nem ingott meg Fabianskiban, aki Manuel Almunia sérülése miatt került a kezdőbe.

    A francia mester a Liverpool elleni 4-4-es bajnokin is bizalmat szavazott a tehetséges kapusnak, aki több jó védést is bemutatott, főleg az első játékrészben.

    “A hétvégi meccs után nagyon rosszul éreztem magam” – kezdte Fabianski.

    “Őszintén szólva szerintem én tehetek róla, hogy nem jutottunk be az FA Kupa döntőjébe. Napokig úgy ébredtem fel reggel, hogy rögtön a meccsre gondoltam. Így nem volt könnyű odafigyelni az edzéseken.”

    “Talán a szezon végére teljesen ki tudom verni a fejemből ezeket az emlékeket. Nagyon jó esélyünk lett volna megnyerni az FA Kupát, sajnálom, hogy nem tudtam úgy segíteni a csapatot, ahogy szerettem volna. Mindenkitől elnézést kérek.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    F.A. Kupa

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: