• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Mowbray azonnali visszajutásra számít



    A West Bromwich Albion menedzsere, Tony Mowbray biztos benne, hogy csapata rögtön visszajut a Premier League-be, ha meg tudja tartani legjobb játékosait.

    Tony MowbraySzinte biztosnak tűnik, hogy a birminghamiek feljutásuk után rögtön visszakerülnek a másodosztályba, hiszen utolsó helyen állnak, hét pontra a 17. helytől, mindössze hat meccsel az idény vége előtt.

    Mowbray szerint csapata csak egy rövid kitérőt tesz majd a Championshipben, ha az olyan játékosok, mint például Jonathan Greening, James Morrison, Robert Koren, Jonas Olsson vagy Marc Antoine-Fortune a The Hawthornsban maradnak.

    “Ha kiesünk, jövőre jó szezonunk lehet. Ha meg tudjuk tartani Greeninghez, Korenhez, Olssonhoz, Morrinsonhoz hasonló játékosokat, nagyon erősek leszünk a Championshipben” – mondta Mowbray.

    “Remélhetőleg egy csapatnyi jó játékossal térhetünk majd vissza, akik idén is velünk voltak, tapasztalatot gyűjtöttek és tudják, milyen a Premier League-ben játszani.”

    “Azt is remélem, hogy akkor is én leszek a menedzser, mivel én már ismerem a bajnokságot, az ellenfeleket és tudom, hogy mennyit jelent egy győzelem.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: