• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Gerrard is elutazik Londonba



    A Liverpool csapatkapitánya, Steven Gerrard szinte teljesen felépült kisebb ágyéksérüléséből, így kedden talán már ő is a pályán lehet a Chelsea elleni Bajnokok Ligája-meccsen.

    Steven GerrardA középpályást szombaton, a Blackburn Rovers elleni bajnokin pihentette Rafa Benitez. A Pool végül nélkmüle is 4-0-ra győzött az Anfielden.

    A spanyol mester ma elmondta, Gerrard sérülése remekül reagált a kezelésre, így holnap valószínűleg ő is segítheti a nehéz helyzetben lévő Vörösöket, akik a BL-negyedöntő első meccsén 3-1-es vererséget szenvedtek hazai pályán.

    “Steven egyre jobb állapotba került, sokat dolgozot a gyúrókkal, ma pedig már teljes intenzitású edzéseket végezhet” – mondta Benitez.

    “Még beszélünk majd a csapat orvosaival, de az biztos, hogy Steven is elutazik velünk a Stamford Bridge-re. Kedden fogom eldönteni, hogy játszani is fog-e.”

    “Nem szeretnénk, hogy újra lesérüljön, mert akkor akár 10-16 napra is elveszíthetnénk, de a sérülése nem túl komoly. Már számításba vettük az esetleges következményeket.”

    “3-1-es hátrányban vagyunk, ezért mindent meg kell próbálnunk. Steven sokat segíthet, ha jó állapotban van.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: