• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Evans: “Túl magabiztosak vagyunk”



    A Manchester United északír védője, Jonny Evans szerint csapata a sikereken felbuzdulva túl magabiztossá vált, és ennek köszönhetőek a mostani gyenge eredmények.

    Jonny EvansA Vörös Ördögök formája mindenki meglepetésére látványosan visszaesett a szezon végére. Legutóbbi három bajnoki meccsükből kettőt elveszítettek.

    A Bajnokok Ligájában sem az elvárásoknak megfelelően szerepelnek, kedden az FC Porto ellen mindössze egy 2-2-re voltak képesek hazai pályán.

    A United tehetséges fiatal védője, Evans szerint a túlzott önbizalom a felelős a csapat gyengélkedéséért.

    “Nem hiszem, hogy gond lenne az önbizalmunkkal, az ellenfelek egyszerűen jobban összeszedik magukat ellenünk” – mondta az északír válogatott bekk.

    “Közeledik a szezon vége és mindenkinek győzelmekre van szüksége. A Fulhamhez hasonló csapatok a kiesést szeretnék elkerülni, míg az Aston Villa és a körülötte lévők a BL-indulásért küzdenek.”

    “Ez egy nagyon zsúfolt hét volt. Volt olyan játékos, aki tíz napon belül többször 90 percet játszott, ami nagyon sok, főleg úgy, hogy előtte is sűrűn voltak meccseink.”

    “Nem kérdéses, hogy gyengébben védekezünk, mint a szezon korábbi részében, de előfordulnak rosszabb időszakok egy csapat életében. Nagyon nehéz lenne az egész évadot kihúzni mindössze néhány bekapott góllal.”

    “talán ez az egész a mi hibánk, talán túl önelégültek vagyunk és már nem úgy védekezünk, mintha az életünk múlna rajta.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: