• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Harry szerint megpróbálják majd elvinni Bentley-t



    Harry Redknapp, a Tottenham Hotspur mestere biztos benne, hogy nyáron megpróbálják majd elcsábítani csapatától David Bentley-t.

    David BentleyBentley abban a reményben igazolt a Blackburntől a Spurshöz, hogy így nagyobb esélye lesz átvenni David Beckham helyét az angol válogatottnál. Terve azonban nem valósult meg, a londoni klubnál és a nemzeti csapatnál is Aaron Lennon mögé csúszott a ranglétrán.

    Redknapp egy játékosától sem szeretne megválni, de biztos benne, hogy a korábbi Arsenal-játékos helyzete több csapat figyelmét is felkeltette.

    “A csapatok menedzserei jól tudják, hogy mire képes, ezért valószínű, hogy megpróbálják majd megszerezni” – mondta Redknapp.

    Bentley helyzetét tovább nehezíti, hogy korábban Luka Modric is bebizonyította, kiválóan képes játszani a középpálya bal oldalán.

    “Davidnek nagyon nehéz dolga van, Aaron kiváló formában játszik. Őszinte leszek: remélem, hogy Aaron továbbra is így játszik majd és továbbra is jó eredményeket érünk el.”

    “Modric is képes remekül játszani a bal oldalon, semmi pénzért nem hagynám ki a csapatból. Nehéz a döntés, de minden menedzsernek ilyen gondoka kívánok, hiszen jó formában van a csapat és nem tudok választani a jobbnál jobb játékosok közül.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: