• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Owen kihasználja a szünetet



    A Newcastle United csatára, Michael Owen arra használja a válogatott meccsek miatti szünetet, hogy javítson erőállapotán.

    Michael OwenFabio Capello ismét úgy döntött, hogy nem hívja be a 29 éves játékost az angol válogatottba, bár több csatára is megsérült az elmúlt néhány napban.

    Az olasz mester Owen rossz erőállapotára hivatkozott, amiben valóban lehet igazság, hiszen a támadónak hat hetet kellett kihagynia térdsérülése miatt. A Liverpoolban nevelkedett csatár elmondta, arra használja a jelenlegi szünetet, hogy visszanyerje régi formáját.

    “Már most elmondható, hogy Michael hasznot húzott a két hetes szünetből. Ráadásul a velünk maradt játékosoknak is sokat jelent, hogy vele edzhetnek” – mondta Chris Hughton, a Szarkák megbízott menedzsere.

    “A válogatott meccsek miatt beállt szünetek alatt megcsappan a keret, így több időnk van egy-egy játékosra.”

    “Michael minden erejével arra koncentrál, hogy elérje a célját. Most tért vissza hat hetes sérüléséből és szeretné visszanyerni erejét.”

    “Nagyon szeretne ismét jó állapotba kerülni, mert tudja, hogy nagyon sok múlik azon, hogy mennyit játszhat a szezon hátralévő részében.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: