• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Pearce: “Owen még nem végzett a válogatottal”



    Az angol U21-es válogatott edzője, Stuart Pearce szerint Michael Owenről nem mondtak le véglegesen a Háromoroszlánosok.

    Michael OwenA 89 válogatott mérkőzésén 40 gólt szerző ex-liverpooli csatár ezúttal sem került be Fabio Capello keretébe, bár a Newcastle Unitedbe már visszatérhetett sérülése után.

    A szombati, Szlovákia elleni barátságo meccsen több angol csatár is megsérült, az olasz mester mégsem hívta be Owent a nemzeti csapatba. Sokak szerint ez egyértelmű utalás arra, hogy többé nem is számolnak vele a válogatottnál.

    Pearce szerint azonban Capello azért döntött így, mert számára nagyon fontos a játékosok erőnléte, a világszerte ismert támadó viszont csak nemrég épült fel legutóbbi sérüléséből.

    “Szerintem igaza van Capellónak, Owen valóban nem játszott elég meccset felépülése óta” – kezdte a korábbi Manchester City-mester.

    “Az biztos, hogy Fabio senki előtt nem zárja be véglegesen az ajtót. Egyesek szerint Owen a kivétel, aki erősíti a szabályt, de ez nem így van.”

    “Én egyáltalán nem így látom, nem ezt vettem ki Fabio szavaiból és tetteiből. Ha valaki elég jó állapotban van és rendszeresen lehetőséghez jut a csapatánál, az a válogatottban is bizonyíthat.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: