• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Lampardot nem zavarja új szerepköre



    Frank Lampard elmondta, nem zavarja, hogy visszavontabban kell játszania az angol válogatottban, bár elismerte, jobban szereti a szabadságot.

    Frank LampardA Chelsea középpályásától a tegnapi barátságos meccsen is azt kérte Fabio Capello, hogy kicsit hátrébb játsszon a tőle megszokottnál. A csatárokat helyette a Liverpool ikonja, Steven Gerrard segítette.

    A rendszer azonban jónak tűnik, hiszen az angolok 4-0-ra verték Szlovákiát és akár több gólig is juthattak volna, ha jobban figyelnek a befejezésekre.

    Lampard elmondta, jobban szereti, ha szabad kezet kap a pályán, de mindent meg fog tenni, amit a szövetségi kapitány kér tőle.

    “Kicsit hátrébb kell játszanom, mióta Capello úr irányítja a válogatottat, de ez egyáltalán nem zavar.” – mondta a 30 éves középpályás.

    “Nem vagyok hozzászokva ehhez a szerepkörhöz, de mindent meg fogok tenni, hogy segítsem a válogatottat. Nem fogok hazudni, jobban tetszett a meccs utolsó húsz perce, mikor nagyobb teret játszhattam be, többször sikerült a tizenhatosig is eljutnom.”

    “Remélhetőleg mélyről indulva is sikerül majd gólhelyzeteket kialakítanom és gólokat szereznem, hogy így is segítsem a csapatot.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: