• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Foster a Vb-ről álmodozik



    A Manchester United kapusa, Ben Foster szeretné a válogatott kapuját védeni a 2010-es Vb-n, de előbb a Manchester United kezdőjébe kellene beverekednie magát.

    Ben FosterFabio Capello korábban kijelentette, csak olyan játékosokat fog behívni, akik rendszeresen lehetőséget kapnak klubcsapatukban is, ezért Foster is meglepődött, mikor az olasz mester úgy döntött, rá is igényt tart a Szlovákia elleni barátságos meccsen.

    A 25 éves játékos utoljára körülbelül négy hete, a Tottenham Hotspur elleni Ligakupa-döntőn védhette a United kapuját. Akkor azonban kiválóan teljesített, ráadásul a találkozót előben nézte végig Capello.

    Foster szeretne a Háromoroszlánosokkal együtt részt venni a 2010-es Vb-n, de tudja, hogy erre nem sok esélye lesz Edwin van der Sar árnyékában.

    Az angol hálóőr azonban nem adja fel és jövőre mindent megpróbál, hogy holland csapattársa fölé nőjön.

    “Nehéz lenne választani a világ legnagyobb klubja és a világ legnagyobb futballtornája között.” – kezdte Foster.

    “Nagyon fontos lenne a számomra, hogy bekerüljek az angol válogatottba, de jelenleg a világ legjobb csapatánál vagyok. Előbb-utóbb lehetőséghez jutok, nem fogom feladni.”

    “A következő szezonban minden meg fogok tenni, hogy a menedzser felfigyeljen rám. Szeretnék minél többet játszani a Unitedben, hogy aztán én is elutazhassak a válogatottal Dél-Afrikába.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: