• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Fabregas tagad



    Az Arsenal játékosa, Cesc Fabregas közleményben cáfolta, hogy leköpte volna a Hull City másodedzőjét, Brian Hortont a tegnapi FA Kupa-meccs után.

    Nézeteltérés Cesc Fabregas és Craig Fagan közöttAz Ágyúsok 2-1-es győzelmét több incidens is beárnyékolta. Fabregas és Horton esete mellett Arsene Wenger és Phil Brown is többször reklamált Mike Riley játékvezetőnél.

    Brownnak nem tetszett, hogy Wenger folyamatosan próbált sárga lapot kiharcolni játékosainak időhúzás miatt, ráadásul a Hull mestere úgy érzi, William Gallas lesen volt, mielőtt megszerezte a londoniak győztes gólját.

    A hármas sípszó után Wenger kézfogás nélkül beviharzott az öltözőbe. Ezután történt a legnagyobb vihart kiváltó esemény. A sérülése miatt nem játszó Fabregas állítólag leköpte a Tigrisek menedzserasszisztensét.

    A spanyol középpályás tagadja, hogy bármi ilyesmi történt volna.

    “Szeretném leszögezni, hogy nem köptem le senkit. Soha nem tettem ilyet a karrierem során, miért pont akkor tenném, ha ráadásul nem is játszom.” – áll az Arsenal honlapján.

    “Megértem az ellenfél csalódottságát, hogy egy vitatott góllal kaptak ki. Velem is sokszor előfordult már ilyen a pályafutásom során. Erről azonban sem én, sem az Arsenal többi játékosa nem tehet.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    F.A. Kupa

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: