• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Két angol továbbjutás



    Tegnap a Liverpool és a Chelsea is továbbjutott a BL negyeddöntőjébe. A Vörösök magabiztosan verték a Real Madridot, míg a Kékek a Juventust ejtették ki.

    A Liverpool-játékosok örömeA madridban aratott 1-0-ás győzelem után a Liverpool magabiztosan várta a visszavágót hazai pályán. Az első pillanatoktól kezdve az angol gárda dominált,a 16. percben meg is szerezték a vezetést Fernando Torres révén.

    Az első félidőben még Steven Gerrard is betalált büntetőből. Fordulás után a középpályás akcióból is szerzett egy gólt, a 4-0-ás végeredményt pedig Dossena állította be a 88. percben. Iker Casillas hatalmas bravúrjai nélkül sokkal súlyosabb vereséget is szenvedhetett volna a Real.

    A másik angol érdekeltségű meccsen a Chelsea jobban megszenvedett a továbbjutásért a Juventus ellen. A találkozót 1-0-ás előnyből kezdték a Kékek, de Vincenzo Iaquinta góljával összesítésben egyenlített a Juve.

    Az első játékrész végén Michael Essien egy szerencsés góllal egyenlített, ezzel a londoniak megszerezték a hőn áhített idegenbeli gólt, így a torinóiaknak már kettőt keleltt volna lőniük a továbbjutáshoz.

    Az olaszok védője, Chiellini piros lapot kapott, de Alessandro Del Piero ennek ellenére gólt szerzett a Zebráknak büntetőből. A meccs végére érvényesült a Chelsea emberelőnye és Didier Drogba be is lőtte a mindent eldöntő gólt a 83. minutumban.

    További eredmények:

    Panathinaikosz 1-2 Villarreal (össz.: 2-3)

    Bayern München 7-1 Sporting Lisszabon (össz.: 12-1)




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: