• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Young: “Talpra kell állnunk”



    Az Aston Villa hátvédje, Luke Young szerint csapata idei legrosszabb hetén van túl, és még most kell talpra állniuk, amíg nem késő.

    Luke YoungMartin O’Neill csapata tíz napja kiesett az FA Kupából az Everton ellen, majd megszakadt 13 meccses bajnoki veretlenségük a Chelsea ellen.

    Közben az UEFA-kupában 1-1-es döntetlent játszottak otthon a CSZKA Moszkva ellen úgy, hogy az orosz csapat számára jelenleg szünetel a bajnokság.

    Nem tűnik valószínűnek, hogy a Villa tovább fog jutni, hiszen O’Neill egtöbb sztárját otthon hagyta. Young szerint azonban fontos lenne, hogy csapata visszatérjen a helyes útra.

    “A menetelésünk során nem mindig játszottunk jól, de mégis sorra nyertük a meccsinket, aztán ez már szinte a szokásunkká vált.” – mondta a bekk.

    “Ezt a mostani rossz sorozatot szeretnénk mihamarabb megszakítani. Szerintem egy moszkvai győzelem visszaterelhetne minket a helyes útra.”

    “Még mindig vannak esélyeink a továbbjutásra, bármi megtörténhet. A többiek úgy éreznék, hogy múlt szerdán csak az időnket és az energiánkat vesztegettük, ha nem jutnánk tovább.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Európa-liga

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: