• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Nani a fejlődésre koncentrál



    A Manchester United portugál szélsője, Nani tudja, hogy fejlődnie kell, ha szeretne állandó játéklehetőséghez jutni.

    NaniNanit 2007-ben, 19 millió fontért igazolta le a United a Sporting Lisszabontól. Azonnal sikerült beilleszkednie a csapatba és remekül játszott.

    Ez a szezon azonban egyelőre máshogyan alakul a portugál sztárnak, eddig mindössze háromszor volt kezdő a Premier Ligában hullámzó teljesítménye miatt.

    A 22 éves játékos legutóbbi meccsén, a Derby County ellen ismét remekelt, sőt góljával nagyban hozzá is járult ahhoz, hogy a Vörös Ördögök bejussanak a Ligakupa döntőjébe.

    “Az előző szezon remek volt, elégedett voltam a játékommal és a csapatban betöltött szerepemmel.” – mondta Nani.

    “Reméltem, hogy ez a szezon még jobb lesz. Amikor lehetőséget kapok, megpróbálok jobban játszani, mint az évad elején.”

    “Szeretnék többet játszani, de egyelőre nem alakulnak olyan jól a dolgok, mint tavaly. Jól érzem magam, mikor mindent megpróbálok a csapat sikeréért. Néhány meccsen jó voltam, máskor pedig nem, ilyen a foci.”

    “Amikor nem játszol, romlik az erőnléted, de én keményen dolgozom az edzéseken, úgy készülök, mintha a következő meccsen pályára kellene lépnem.”

    “Mindig az a fő célom, hogy segítsem a csapatot. Ha ez sikerül, minden jól alakul. Még mindig magabiztos vagyok, de nehéz, ha játszom a zegyik meccsen, aztán utána két hétig a padon ülök.”

    “Egy játékosnak három, négy vagy öt meccsre van szüksége, hogy önbizalmat szerezzen és fizikálisan is jó állapotba kerüljön. Mindenre képes vagy, ha az önbizalmad az egekben van.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: