• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Boro pontot tenne a Downing-ügy végére



    A Middlesbrough pénzügyi igazgatója, Keith Lamb szerint csak a média fújja fel a Stewart Downinggal és a Tottenham Hotspurrel kapcsolatos híreket.

    Stewart DowningAmikor az újságírók arról kérdezték, hogy a Spurs valóban tett-e egy 14,5 millió fontos ajánlatot, Lamb így válaszolt: “Ismét csak annyit szeretnék mondani, hogy felnőtt játékosok nem fogják elhagyni a Middlesbrough-t januárban. Itt a vége az egész ügynek.”

    “Minden frissen megjelenő spekuláció csak a média műve és semmit sem jelentenek. Többé nem vagyunk hajlandóak reagálni rájuk.”

    A Spurs először egy 8 millió fontos ajánlattal próbálkozott, de azt a Boro visszautasította. Ezután Downing kérte, hogy helyezzék átadólistára, majd a londoniak visszatértek egy 13 milliós ajánlattal.

    “Stewart írásban kérte tőlünk, hogy helyezzük őt átadó listára, megfontoltuk a kérését, de elutasítottuk.” – mondta Lamb.

    “Mielőtt megkaptuk Stewart levelét, a Tottenhamtől kaptunk egy nagyobb ajánlatot, amit azonnal visszautasítottunk és tájékoztattuk őket, hogy a játékos nem eladó.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: