• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Mourinho visszatérne Angliába



    Az Internazionale menedzsere, Jose Mourinho elmondta, szeretne visszatérni a Premier Ligába és a spanyol élvonalban is kipróbálná magát.

    Jose MourinhoA világhírű portugál mester azt is elárulta a Sky Sports újságíróinak, hogy a következő 15 évben biztosan nem vállal munkát válogatottaknál.

    Mourinho korábban három sikeres évet töltött el a Chelsea kispadján, ezalatt két bajnoki címet, két Ligakupát, egy FA Kupát és egy Community Shieldet nyert a londoniakkal.

    A 45 éves mester júniusban vette át az Inter irányítását és úgy tűnik, a Serie A-ban is kiismeri magát, hiszen csapata első helyen áll.

    A szakember beszélt terveiről és kiderült, hogy szeretne visszatérni Angliába és a spanyol élvonalban is szívesen vállalna munkát.

    “Sosem titkoltam, hogy imádom az angol focit, egyszer még mindenképpen vissza kell térnem oda. Egyszerűen imádom.” – mondta Mourinho.

    “A célom, hogy megnyerjem a Premier Ligát, a Serie A-t és a La Ligát, Európa három lenagyobb bajnokságát.”

    “Egy nap tehát vissza fogok térni Angliába és egy nap a La Ligában is fogok dolgozni, de azt is el kell mondanom, hogy remekül érzem magam az Inter menedzsereként.”

    “Szeretnék jobb csapatot csinálni az Interből. Nagyon elégedett vagyok azzal, ahogy a dolgok eddig alakultak, ez olyan volt számomra, mint egy új kezdet.”

    “A mostani csapatom majdnem olyan, mint a Chelsea volt a 2004/05-ös szezonban, egy győzelemre épített gépezett. Mindig úgy érzem, hogy nyerni fogunk, mert nagyon erős a keret.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: