• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Kitson maradna a Stoke-nál



    A Stoke City csatára, Dave Kitson elmondta, addig marad a Britannia Stadiumban, amíg Tony Pulis azt nem mondja, hogy nincs rá szüksége.

    Kitson nyáron 5,5 millió fontért igazolt a Readingtől a Fazekasokhoz, de gólt szereznie még nem sikerült. Emiatt egyesek arról kezdtek beszélni, hogy talán már januárban tovább kell állnia.

    A 28 éves játékos azonban elmondta, hogy szeretne minden tőle telhetőt megtenni a klubért, hogy visszafizesse Pulis bizalmát.

    A csatár arról is beszélt, hogy időra van szüksége, amíg be tud illeszkedni, de nem okoznak gondot neki a csapat által használt taktikák.

    “Azt fogom tenni, amit Tony mond, mivel szeretnék segíteni a Stoke-nak, hogy minél jobb eredményeket érjen el a Premier Ligában.” – mondta Kitson.

    “Nem akarom én megmondani, hogy hogyan játsszunk. A játékstílusunk nagyon hatásos, soha nem fogja senki azt látni, hogy a mesterrel veszeksezm, mert ő a főnök.”

    “Ha azt kéri tőlem, hogy balhátvéd legyek, akkor az leszek. Azt szeretném tenni, ami Tony és a Stoke City szempontjából a legjobb. 100%-osan fogok teljesíteni, amíg a mester azt nem mondja, hogy nincs rám szüksége.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: