• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ince szerint Robbo megérdemel egy esélyt



    A Blackburn Rovers mestere, Paul Ince szerint csapata kapusa, Paul Robinson megérdemelné, hogy Fabio Capello visszahívja őt a válogatottba.

    Ince szerint a Tottenham Hotspurtől 3,5 millió fontért igazolt hálóőrnek remek lehetőség lenne a Németország elleni barátságos meccs, hogy visszanyerje a válogatott szurkolóinak bizalmát.

    Robinson Fabio Capello vezetése alatt még nem szerepelt a Háromoroszlánosoknál, de hétvégén, a Chelsea elleni meccsen voltak szép védései.

    “Szerintem megérdemel egy lehetőséget. Barátságos meccsre készül a válogatott, tehát miért ne? Tudom, hogy jelenleg David Jamesé az egyes számú mez, de Robbo egyszerűen remekel, mióta nálunk van.” – mondta Ince.

    “Nagyon jó üzletet csináltunk, amikor leigazoltuk. Ahogy én látom, ő a bajnokság legjobb kapusa és még mindig képes fejlődni.”

    “A Tottenhamnél kevés volt az önbizalma, mert otani karrierje vége felé keveset játszott. Szeretett volna tiszta lappal kezdeni, mióta itt van, csak a munkájára koncentrál és ez látszik is a teljesítményén.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: