• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Redknapp: “Nem fogunk kiesni”



    Harry Redknapp szerint a Tottenham Hotspur elég erős és stílusos csapat ahhoz, hogy elkerülje a kiesést.

    A Spurs szörnyen kezdte a szezont, ezért is döntött úgy a vezetőség, hogy meneszti Juande Ramost és Redknappet ülteti a helyére. Az edzőváltás remek döntésnek bizonyult, hiszen a mester eddigi két meccsén hat gólt lőtt a csapat és négy ponttal gazdagodott.

    A korábbi Portsmouth-menedzser nyilatkozatában megdicsérte csapata védelmét, mely szerinte sok gondot okoz majd hétvégén a Liverpoolnak.

    A csapatkapitány, Ledley King valószínűleg visszatérhet a védelem tengelyébe Jonathan Woodgate mellé, hogy megpróbálják megakadályozni többek között a volt Tottenham-csatár, Robbie Keane rohamait.

    “Múlt hétvégén muszáj volt nyernünk a Bolton ellen, az Arsenal ellen pedig nagyon fontos egy pontot szereztünk. Nagyon nehéz meccs lesz a Liverpool elleni, de jó esélyekkel indulunk.” – mondta Redknapp.

    “Ledley egy fantasztikus középhátvéd, főleg, ha teljesen egészséges. Woodyval remek párost alkotnak, remélhetőleg ők ketten játszanak majd a Liverpool ellen is.”

    “Az Arsenal elleni egyenlítés felért egy győzelemmel és ezt mindenki így gondolja. Bárkivel beszéltem, mindenki a fellegekben járt az örömtől, a játékosok is és a szurkolók is.”

    “Jelenleg mindannyiunknak a bajnokság a legfontosabb. Minden más csak ráadás. Először ki kell rántanunk magunkat a bajból, a kupákkal csak utána szabad foglalkozni.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: