• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Evra: “Veszélyes lehet a Hull City”



    Patrice Evra szerint, a Manchester United hétvégi ellenfele, a Hull City a Tottenham Hotspur, és az Arsenal elleni idegenben aratott győzelmek után elhiheti, hogy az Old Traffordon is nyerhet.

    A francia védő is csatlakozott Phil Brown együttesének csodálói közé, akik 6 mérkőzéses veretlenségi sorozatot tudhattak magukénak, egészen a szerdai Chelsea elleni vereségig.

    Evra szerint nagyon veszélyes lehet a frissen feljutó alakulat, hiszen az önbizalmuk az egekben van az elmúlt hetek után, így a Unitednek nehéz dolga lesz szombat délután.

    “Ha sikerül megverned a nagy csapatokat, az önbizalmad az egekbe szökik, és sokkalta szabadabban fogsz futballozni. Ezért gondolom, hogy a ‘Tigrisek’ a győzelemért jönnek Manchesterbe” – mondta Evra a United Reviewnak.

    “Nem hinném, hogy úgy jönnének az Old Traffordra, hogy minden játékosuk védekezni fog. Szerintem igenis támadni fognak. Természetesen ez nekünk is kedvezhet, hiszen ha kinyílnak, lehetőségünk lesz lecsapni a lehetőségekre.”

    A hétvégi találkozó nem csak a Hull City formája miatt lesz érdekes, hiszen az ellenfélnél játszik Patrice Evra honfitársa, Bernard Mendy. A két játékos nagy barátságban van, hiszen többször is játszottak már együtt hazájukban, így Pat már várja az újbóli találkozást.

    “Először akkor találkoztam vele, amikor egymás ellen játszottunk a francia bajnokságban, majd összekerültünk az U-21-es válogatottban is. Remek barát” mondta a 27 éves bekk.

    “Örülök, hogy jól megy neki a játék, de a holnapi meccsünkön csak arra fogok koncentrálni, hogy győzelemhez segítsem a Unitedet.”

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: