• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Forest mestere beszélni akar Cole-lal



    A másodosztályban szereplő Nottingham Forest mestere, Colin Calderwood szeretne tárgyalni Andy Cole-lal a veterán csatár jövőjéről.

    Az egykori angol válogatott támadó az utazó keretbe sem került be a Crystal Palace elleni idegenbeli meccsre, melyet a Forest 2-1-re megnyert.

    Úgy tudni, a 37 éves játékos egyre nyugtalanabb, amiért alig jut lehetőséghez és egyes hírforrások szerint már a visszavonuláson is elkezdett gondolkozni.

    A Forest mestere, Calderwood ezt gyorsan cáfolta, de azt mondta, mindenképpen beszélnie kell Cole-lal a jövőjével kapcsolatban.

    “Beszélnünk kell vele.” – mondta a menedzser.

    “Az, hogy egyre több játékosunk épül fel és tréhet vissza a pályára, nem könnyíti meg a dolgát. Inkább magunk között beszéljük majd meg a dolgot, minthogy a médián keresztül üzengessünk. Sajnos már a lapokban is jelentek meg pletykák az üggyel kapcsolatban.”

    “Csak akkor fogunk erről beszélni a nyílvánosság előtt, ha rendeztük a dolgokat és megtudtuk, hogy valójában mit is érez a játékos.”

    “Ez a döntés csak ránk tartozik, muszáj volt elterelni a figyelmet ezekről a pletykákról, a Palace elleni győzelem jól jött ehhez.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: