• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Scolari tiszteleg Terry előtt



    A Chelsea menedzsere, Luiz Felipe Scolari szerint minden mesternek egy álma válhatna valóra azzal, ha John Terryvel dolgozhatna együtt.

    Terry hátsérülése miatt az angol válogatott mindkét Vb-selejtezőjét kénytelen volt kihagyni, de elképzelhető, hogy a Middlesbrough ellen már pályára léphet.

    Scolari nagyon boldog lenne, ha a védő bevethető lenne a Riverside Stadiumban rendezendő meccsen, hiszen így is jónéhány sérültje van a Kékeknek.

    A brazil mestert lenyűgözte Terry hozzáállása, hogy még fájó háttal is hajlandó lenne játszani, szerinte minden futballistának ilyennek kellene lennie.

    “John Terry számára az lenne a dicsőség, ha a pályán halna meg. Szerintem még akkor is tovább játszana, ha megölnék.” – mondta Scolari.

    “Fantasztikus együtt dolgozni vele menedzserként, ő az etalon mindenki számára. Néhány játékos elkezdene panaszkodni és le akarna jönni, ha kapna egy rúgást, de nem Terry.”

    “Ő mindig játszani akar, meg akarja mutatni mindenkinek, hogy ő egy igazi csapatkapitány. Hétfőn vagy kedden érkezett vissza a Chelsea-hez ápolásra, csütörtökön és kedden már végzett némi edzőmunkát.”

    “A fájdalom még nem múlt el teljesen, de mikor megkérdeztem, hogy szeretne-e játszani, igent mondott. Már jobban van.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: