• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Park duplázni akar



    A Manchester United dél-koreai válogatott játékosa, Park Ji-Sung szerint csapata képes lehet megvédeni bajnoki- és BL-címét.

    Szombaton tovább folytatódik a Vörös Ördögök küzdelme az angol bajnokság és a Bajnokok Ligája trófeájának megvédéséért, és Park nem látja okát, miért ne tudná megismételni a csapat a tavalyi kettős sikert.

    A világbajnoki selejtezők miatt tartott kéthetes szünet után szombaton délután a West Brom fog az Old Traffordra látogatni, mielőtt még kedden egy igazán izgalmasnak ígérkező összecsapáson szerepelne Sir Alex legénysége a Celtic ellen.

    Mint ahogyan az előző szezonban, idén is időbe telt, míg a csapat megtalálta igazi formáját, de négy egymást követő győzelem után Park és társak ismét valódi fényükben csillognak.

    “Tavaly is gyengén kezdtünk, de végül megnyertük az Premier League-et és a Bajnokok Ligáját is, tehát egyáltalán nincs ok az aggodalomra, tudjuk, hogy idén is képesek vagyunk ugyan ezt megvalósítani.”

    A nyáron térdműtéten átesett koreai kénytelen volt kihagyni a szezon első két hetét, de miután csereként pályára léphetett az Európai Szuperkupa döntőjében, ötször jutott szerephez a csapat hét mérkőzésén, valamint a Stamford Bridge-en megrendezett összecsapáson megszerezte idei első gólját is.

    A birminghami alakulat akár veszélyes is lehet a Vörös Ördögökre, de Park reménykedik, hogy játékával hozzásegítheti a csapatot a három ponthoz.

    “Korábban már kétszer játszottam ellenük, az idei szezonkezdetük pedig igazán lenyűgöző. Jól játszanak, bár kikaptak az Arsenaltól és az Evertontól, a West Ham ellen viszont hátrányból fordítottak.”

    “Nem fogjuk lebecsülni őket és biztosíthatunk mindenkit, hogy a 90 perc minden egyes másodpercében koncentrálni fogunk. Nincsenek könnyű összecsapások a Premier League-ben.”

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: