• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Upson: “Megérdemlem a válogatottságot”



    Matthew Upson biztos benne, hogy elég jó az angol válogatottsághoz, még akkor is, ha a kapitánnyal és a kapitány helyettesével kell megküzdenie a csapatba kerülésért.

    Upson szinte biztosan elnyeri 11. válogatottságát szerdán, Fehéroroszország ellen, mivel John Terry továbbra is hátsérüléssel bajlódik.

    A 29 éves védő eddig a ranglétra alja felé helyezkedett el, Fabio Capello irányítása alatt viszont látszólag ő lett az első számú beugró. Az Andorra elleni Vb-selejtezőn is ő pótolta Rio Ferdinandot.

    A West Ham United játékosa elmondta, hogy szerinte megérdemli a helyét a Háromoroszlánosoknál és mindent megtesz, hogy minél többször képviselhesse hazáját.

    “Talán korábban nem hittem eléggé magamban. Nem gondoltam, hogy megérdemlem, hogy itt legyek.” – mondta Upson.

    “Ha így érzel, nem lehetsz képes nagy dolgokra. Én viszont már bízom magamban, elhiszem, hogy megérdemelten vagyok a válogatottban. Úgy érzem, képes vagyok a feladatom elvégzésére.”

    “Az, hogy John Terry a csapatkapitány, Rio Ferdinand pedig a helyettese, nem jelenti azt, hogy automatikusan kimaradsz a válogatottból, ha te is védő vagy.”

    “A dolgok nagyon gyorsan történnek a futballban, sérülések, formahanyatlások… Nem az számít, hogy mással mi történik, hogyan teljesít, csak a saját teljesítményemmel kell foglalkoznom.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: