• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Felemás angol szereplés



    A tegnapi BL-meccseken a Liverpoolnak sikerült legyőznie otthon a PSV Eindhovent, a Chelsea viszont 0-0-át játszott a Kolozsvár otthonában.

    A Liverpool magabiztosan várta a találkozót, hiszen eddig a PSV elleni meccseken még gólt sem kaptak. A találkozó előtt Dzsudzsák Balázs arról beszélt, hogy szerinte bármi megtörténhet, ha kihúzzák az első 20 percet kapott gólt nélkül.

    A magyar középpályásnak azonban csalódnia kellett, a Pool már a 4. percben előnybe került Dirk Kuyt lövése után. Ezután is a Vörösök maradtak aktívabbak, az eindhoveniek csak néha-néha próbálkoztak, akkor is távoli átlövésekből.

    A 34. minutumban Fernando Torres adta középre a labdát, melyet Robbie Keane kapásból, laposan a kapuba kanalazott, így megszerezte első gólját a liverpooliaknál. Körülbelül 15 perccel a meccs vége előtt Steven Gerrard hatalmas bombagólt lőtt egy szabadrúgás után. Ez volt 100. gólja csapata színeiben.

    Két perccel később az akkor beálló Dzsudzsák ívelt középre, beadása tökéletes volt Koevermansnak, aki megszerezte a hollandok szépítő gólját és beállította a végeredményt.

    A Kolozsvárnak legutóbb idegenben sikerült nagy meglepetést okoznia az AS Roma legyőzésével, most hasonló tettre készültek otthon, a Chelsea ellen.

    Mindenképp szép eredmény a román csapattól, hogy az angol óriás ellen otthon tartottak egy pontot. A londoniaknál ráadásul Didier Drogba is lesérült.

    További eredmények:

    Atletico Madrid 2-1 Olympique Marseille

    Bordeaux 1-3 AS Roma

    Anorthosis Famagusta 3-1 Panathinaikosz

    Internazionale 1-1 Werder Bremen

    Sporting Lisszabon 2-0 FC Basel

    Shakhtar Donetsk 1-2 Barcelona




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: