• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Mowbray bizakodó Teixeirával kapcsolatban



    A West Bromwich Albion menedzsere, Tony Mowbray szerint ilipe Teixeira hamarosan ismét az első csapatban játszhat majd komoly sérülése után.

    A portugál játékos tegnap körülbelül egy órányi játékidőt kapott a West Ham United elleni tartalékbajnokin. Ez volt az első alkalom, hogy a márciusban elszenvedett térdszalag-sérülése után pályára lépett.

    A 27 éves középpályás körülbelül két hete már a teljes intenzitású edzéseket is látogatja. Akár már hétvégén, a Fulham ellen is kaphat néhány percet, de reálisabbnak tűnik, hogy csak a Vb-selejtezők miatti szünet után tér vissza.

    “Filipének már nagyon hiányzik a játék. Néhány hete már edz és 10-11 napja már a rendes tréningeken is részt vesz. A visszatéréshez már csak arra van szüksége, hogy újra formába jöjjön, erre a legjobb módszer, ha a tartalékokkal játszik néhány meccset.” – mondta Mowbray.

    “Ha továbbra is ilyen keményen dolgozik az erőnlétén és lejátszik még egy vagy két találkozót a tartalékosokkal, akkor nagyon hamar láthatjuk majd játszani a felnőttek között is.”

    “Azzal, hogy egy meccset már lejátszott, nagy lépést tett az első csapat felé.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: