• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Fletcher győzelmi sorozatra vágyik



    Darren Fletcher elmondta, hogy a Manchester United játékosai teljesen arra koncentrálnak, hogy ismét felállítsanak egy győzelmi sorozatot a bajnokságban.

    A skót középpályás szeretné, hogy kezdetnek megszereznék a három pontot szombaton a Bolton ellen.

    Egy bátorító Chelsea elleni döntetlent követően a United jó teljesítményt nyújtva 3-1-es sikert aratott a Middlesbrough ellen a Ligakupa 3. fordulójában.

    Fletcher reméli, hogy a Manchester tovább tudja vinni jó formát és győzelmet aratnak a Bolton ellen.

    “Furcsának tűnik, hogy otthon játszunk 3 órakor, mivel már rég volt hazai meccsünk” – viccelődött a játékos. “Elég nehezen indult a szezon számunkra, többek között a kemény idegenbeli találkozóknak is köszönhetően, szóval jó lesz már hazai pályán szerepelni.”

    “Fontos, hogy ismét elkezdjünk nyerni és pontokat gyűjtsünk. Remélhetőleg minden visszatér a rendes kerékvágásba, ahogyan tavaly is történt.”

    “Habár nem sikerült minden helyzetünket kihasználni, de nagyon fontos, hogy legalább kialakítottuk őket. Jobban aggódhatnánk, ha nem sikerülne helyzeteket kidolgoznunk. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a gólok végül jönni fognak, mert minőségi játékosokkal rendelkezünk.”

    “A tény, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottunk azt jelenti, hogy a hátrányunk nagyobbnak tűnik, de ez megtévesztő lehet.”

    “Jelenleg le vagyunk maradva néhány ponttal, szóval fontos, hogy legalább öt-hat-hét vagy akár ennél is több meccses győzelmi sorozatot állítsunk fel. Ez a csapat képes rá!”

    “Tudjuk, hogy ezt kell tennünk és remélhetőleg egy Bolton elleni siker megadhatja ennek az alaphangot.”

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: