• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rövid összefoglalók a mai meccsekről



    A Chelsea-Manchester United rangadó mellett még négy meccset rendeztek ma az angol élvonalban, lássuk, hogyan alakultak ezek!

    A West Bromwich Albion és az Aston Villa között megrendezésre került birminghami derbi 2-1-es Villa-sikerrel zárult.

    A vendégek legjobbja a norvég válogatott John Carew volt, aki ugyan “csak” egy gólt szerzett, de akár mesterhármasig is juthatott volna. A Villa másik gólját Gabriel Agbonlahor szerezte, a WBA egyetlen találata James Morrison nevéhez fűződik, aki Brad Friedel hibáját használta ki.

    A Manchester City valósággal lemosta a pályáról a Portsmouth-t, a City of Manchester Stadium közönsége 6-0-ás sikert ünnepelhetett a találkozó végén.

    A City már az első percekben riogatni kezdte a vendégek kapusát, David Jamest, a vezető gólt a 13. percben a brazil Jo szerezte. Az első játékrészben mégegy találat született, Richard Dunne-t ünnepelhették a társak.

    A második játékrész hozta meg az igazán elsöprő manchesteri fölényt, ekkor négy gól született Robinho, Shaun Wright-Phillips, Ched Evans és Gelson közreműködésével.

    A Hull City újabb értékes pontot szerzett hazai pályán. A Tigrisek ezúttal az Everton dolgát nehezítették meg.

    A hazai csapat meglepte a Stolverkosokat és már a 18. percben megszerezte a vezetést Michael Turner révén, majd az 50. percben Phil Neville öngóljával már kétgólos volt a Hull előnye. A liverpooliak azonban összekapták magukat és két gyors góllal döntetlenre mentették a meccset. Tim Cahill és Leon Osman járultak hozzá a 2-2-es végeredményhez.

    A Tottenham Hotspur még az utolsó helyen áll, hiszen ma sem tudták megszerezni első győzelmüket, a Wigan Athletic ellen hazai pályán mindössze egy 0-0-ra voltak képesek.




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: