• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Sorensen: “A Poolnak szüksége van Torresre”



    A Stoke City kapusa, Thomas Sorensen szerint a Liverpoolnak szüjksége van Fernando Torresre, ha szeretné megnyerni a bajnokságot.

    A Vörösök kilenc pontos előnyt szerezhetnek a Manchester Uniteddel szemben, ha ma sikerül legyőzniük a Stoke-ot. A manchesteriek holnap a Chelsea-hez utaznak így van rá esély, hogy ez az előny meg is marad.

    A liverpooli szurkolók máris elkezdtek a bajanoki címről álmodozni. Utoljára 1990-ben végeztek a tabella élén, Sorensen szerint hiába kezdtek jól, nem nyerik meg a Premier Ligát, ha Torresszel valami történik.

    A spanyol válogatott támadó az előző szezonban mutatkozott be az angol élvonalban és rögtön 24 góllal nyitott, nem csoda hát, hogy a dán kapust is lenyűgözte.

    “A Liverpool végső eredménye nagyban függ attól, hogy Torres ismét képes lesz-e 20-25 gólt lőni. Ha nem, akkor nem nyerik meg a bajnokságot, mert annyira nem erős a keretük, mint a Manchester Unitedé vagy a Chelsea-é.” – mondta Sorensen.

    “Nagyon jó benyomást tett rám azzal, hogy ilyen hamar felvette az angol bajnokság ritmusát, de a második év mindig nehezebb. Nem lesz könnyű dolga, ha meg akarja ismételni a tavalyi teljesítményét.”

    “Mivel a Liverpoolnak nincs annyi lehetősége a csapat összeállítását illetően, mint a Unitednek vagy a Chelsea-nek, csak abban bízhatnak, hogy Torres egészséges marad.”

    Forrás:TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: