• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rövid összefoglalók a mai meccsekről



    A Bolton Wanderers-Arsenal találkozón kívül mindegyik mai meccs véget ért, lássuk, hogy alakultak ezek a találkozók!

    Legkorábban a Sunderland-Middlesbrough mérkőzés kezdődött, a hazaiak végül 2-0 arányban győztek.

    Az első félidő nem hozot sok izgalmat, kevés igazi gólhelyzetet alakítottak ki a csapatok. Talán már mindkét fél kezdett beletörődni a döntetlenbe, de Michael Chopra a 81. percben megszerezte a vezetést a Fekete Macskáknak, az utolsó pillanatokban duplázni is tudott, így a hazaiaké lett a három pont.

    Mindenképp meglepőnek mondható, hogy a Liverpool hazai pályán mindössze egy 0-0-ás döntetlenre volt képes az újonc Stoke City ellen.

    Természetesen a Vörösök kezdtek aktívabban és ők alakítottak ki több helyzetet. Thomas Sorensen nem panaszkodhatott arra, hogy unatkozott a kapujában, Pepe Reinának azonban leginkább csak a kósza beadásokat kellett lehúznia. Gól azonban nem született a meccsen. Ezzel a döntetlennel semmiképp sem lehet elégedett a bajnoki álmokat dédelgető Pool.

    A játéknap eddigi legszórakoztatóbb és leggólgazdagabb meccse a West Ham United-Newcastle United összecsapás volt. A londoniak 3-1-es sikernek örülhettek.

    A West Ham már a 8. percben megszerezte a vezetést, amikor David Di Michele váltotta gólra Carton Cole remek passzát. A 37. percben ismét a remeklő Di Michele talált be, akinek akár a mesterhármas is összejöhetett volna.

    Az 53. minutumban ismét Di Michele villant, ezúttal beadása miatt érdemelt dícséretet, mely után Matthew Etherington szerezte meg a fővárosiak harmadik gólját. A Newcastle-nek kicsivel több, mint tíz perc után Michael Owen révén sikerült szépítenie, de újabb gól már nem született.

    A Blackburn Rovers menedzsere, Paul Ince hálás lehet Matt Derbyshire-nek, amiért góljával sikerült győzni a Fulham ellen. Ez volt a kék-fehérek első idei győzelme.

    Az angol U21-es válogatott csatár hat perccel a meccs vége előtt lőtt közelről a kapuba.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: