• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Berba és Ron is fitt, de Foster kidőlt



    Dimitar Berbatov és Cristiano Ronaldo is játszhat hétvégén a Manchester Unitedben a Chelsea ellen, az egyelőre még csak harmadik számú kapusnak számító Ben Foster azonban megsérült.

    Sir Alex Ferguson minden bizonnyal Berbatovot és Ronaldót is a kezdőbe nevezi a vasárnapi, Chelsea elleni meccsre. A londoni kékek jelenleg a tabella első helyén állnak.

    Berbatovnak ki kellet hagynia a szerdai, Villarreal elleni BL-meccset, mivel a Liverpool ellen kisebb térdsérülést szenvedett, Ronaldo viszont éppen azon a találkozón tért vissza műtétje után.

    Ferguson nem számíthat majd az eltiltását töltő Nemanja Vidicre, akit a Pool ellen kiállítottak és Fosterre, aki tegnap este, a Blackburn Rovers elleni tartalék bajnokin sérült meg.

    A United várható kerete: Van der Sar, Kuszczak, Brown, Neville, R Da Silva, Ferdinand, Evans, O’Shea, Evra, F Da Silva, Ronaldo, Nani, Hargreaves, Anderson, Possebon, Fletcher, Park, Giggs, Tevez, Rooney, Berbatov, Manucho, Welbeck.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    1 hozzászólásunk van

    1. pollertibor:  2011 május, 23 14:42

      Várom a BL. döntőt, jó lenne borsot törni a Barca orra alá.Nagyon nehéz év volt, eléggé döcögösen ment a játék.Véleményem szerint jelentős igazolásokra van szükség a nyáron.

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: