• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Szoros meccsen nyert az Everton



    Tim Cahill fejesével 3-2-re nyert az Everton a Stoke City otthonában. Előtte a hazaiaknak 2-0-ás hátrányból sikerült felállniuk.

    A meccs első helyzetére a 12. percig kellett várni. A Stoke szerezhetett volna gólt, amikor Lian Lawrence passzolt Ricardo Fullerhez, aki laposan lőtt kapura, de Tim Howard hárítani tudott.

    Az első féidő nagy részében gyenge volt a játék, egyik csapat sem tudta hosszabb ideig megtartani a labdát a folyamatos hibák miatt. A 41. percben aztán Yakubu villant egyet, ezzel megszerezve a vezetést az Evertonnak.

    A második félidő remekül indult a Stolverkosok számára, hiszen az 51. percben már kétgólos előnyt tudhattak magukénak, ekkor Victor Anichebe talált be Mikel Arteta szabadrúgása után.

    A hazaiak azonban hamar visszavágtak, Rory Delap bemutatot egy tőle már megszokott hatalmas bedobást, melyet Howard csak öklözni tudott. A labda pont Seyi Olofinjana elé került, aki kapásból bombázott a hálóba.

    A 63. percben az egyenlítés is összejött a Fazekasoknak, ismét Delap dobta be a labdát, melyet Phil Jagielka a saját kapujába fejelt.

    Az Everton azonban képes volt ismét vezetést szeretni, a 77. minutumban, amikor Arteta szöglete után Tim Cahill fejelt a hálóba.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: