• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rövid összefoglalók a mai meccsekről



    Azt már tudjuk, hogy mi történt a Liverpool és a Manchester United meccsén, nézzük, hogy alakult a többi találkozó.

    Tovább nőttek a Newcastle United gondjai, miután hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedtek az újonc Hull City ellenében.

    A Szarkák jól kezdtek, Michael Owen hamar megdolgoztatta Boaz Myhill kapust, de aztán Nicky Butt szabálytalankodott Halmosi Péterrel szemben, így büntetőhözz jutottak a Tigrisek, Marlon King pedig nem hibázott.

    A szünet után King mégegyszer betalált, majd Michael Turner találat érvénytelenítették lökés miatt. Végül a Unitednek sikerült még szépítenie a debütáns Xisco révén. A hazaiak tíz emberrel fejezték be a meccset, mivel Danny Guthrie-t kiállították.

    Gianfranco Zola bemutatkozása a West Ham United menedzsereként nem a legjobban sikerült, hiszen csapata 3-2-es vereséget szenvedett a West Bromwich Albion otthonában.

    James Morrison kezdte meg a gólgyártást a harmadik percben, amikor a kapuba fejelte Borja Valero beadását. 29 perccel később Mark Noble egyenlített a WHU számára.

    10 perccel az első félidő vége előtt Lucas Neill a vezetést is megszerezte a Kalapácsosoknak, de Roman Bednar büntetőből egyenlített még a szünet előtt. A WBA győztes találatát hét perccel a mérkőzése vége előtt Chris Brunt szerezte.

    Az Arsenal könnyed, 4-0-ás győzelmet aratott idegenben, a Blackburn Rovers ellen. Emmanuel Adebayor mesterhármast szerzett.

    Robin van Persie szerezte meg a vezetést Theo Walcott közreműködésével, majd Adebayor tette megnyugtatóvá az előnyt az első játékrész vége előtt. A togói ezután büntetőből is betalált, majd megszerezte harmadik gólját az utolsó percben.

    A Portsmouth hátrányból fordítva, Jermain Defoe remeklésének köszönhetően 2-1-re győzött a Middlesbrough ellen.

    Az egyiptomi válogatott Mido igazolta, hogy továbbra is remek formában van, hiszen a 24. percben vezetést szerzett a Borónak. A második félidő közepe felé Defoe egyenlített, majd a meccs vége felé a győztes találatot is megszerezte, amikor csődött mondott a Middlesborugh lestaktikája.

    A Fulham hazai pályán 2-1-re verte a Bolton Wandererst, a londoniak góljait Gera Zoltán és Bobby Zamora szerezték.

    A hazaiak magyar sztárja lőtte a találkozó első gólját a 15. percben, majd Zamora duplázta meg csapata előnyét. A meccs végén Helguson még szépített, de egyenlíteni már nem tudott a Bolton.

    A Wigan Athletic és a Sunderland nem bírt egymással, a két gárda összecsapása 1-1-re végződött. A Fekete Macskák Titus Bramble öngóljával szerezték meg a vezetést, majd a Latics gólzsákja, Amr Zaki egyenlített és állította be a végeredményt.

    A sokak által nagyon várt Manchester City – Chelsea találkozó a londoniak 3-1-es győzelmével végződött.

    A hazaiak kezdtek jobban, a 13. percben Robinho szerezte meg számukra a vezetést, így az ő bemutatkozására nem lehet panasz. Három perccel később azonban Ricardo Carvalho egyenlített és innentől a meccs a Kékek kezében volt.

    A második félidőben Frank Lampard és Nicolas Anelka is szerzett egy-egy gólt, a 77. percben John Terryt kiállította a játékvezető, de nem tudta kihasználni az emberelőnyt a City.




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: