• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Gerrard sérülése fájó lehet Angliának



    A Liverpool középpályása, Steven Gerrard az angol válogatott mindkét soron következő Vb-selejtezőjét kihagyja ágyéksérülése miatt.

    Rafa Benitez, a Liverpool menedzsere elmondta, hogy Gerrard sérülten, fájdalmak közepette játszott a csapata BL-selejtezőjén, ahol végül sikerült kierőszakolni a továbbjutást.

    Úgy tűnt, büntetőrúgások döntenek majd arról, hogy ki jut a főtáblára, de Dirk Kuyt a 117. percben bevette a bátran játszó Standard Liege kapuját, így a ‘Pool a papírformának megfelelően ott lesz a BL csoportköreiben.

    Tisztán látszott, hoyg Gerrard nem tudja a legjobbját nyújtani, ma meg is műtik az ágyékát, hogy szeptemberben ismét minden erejével segíthesse a Vörösöket.

    A középpályásnak ki kell hagynia a vasárnapi, Aston Villa elleni bajnokit, az Andorra és Horvátország elleni Vb-selejtezőket és az sem biztos, hogy a szeptember 13-i, Manchester United elleni szuperrangadón bevethető lesz.

    “Ágyékproblémái vannak, ezért operációra van szüksége. 10-15 napig nem lesz bevethető, nem komoly a bj, de szükség van a műtétre.” – mondta Benitez.

    “Néhány meccsen úgy játszott, hogy fájdalmai voltak, ezért nem tudott 100%-os teljesítményt nyújtani. Úgy döntöttünk, ez a legjobb időszak a műtét elvégzésére.”

    “Tegnap beszéltünk az orvossal, ő azt mondta, hogy a Liege elleni meccset még lejátszhatja, de utána meg kell operálni.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: