• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Moyes: “Hosszabítani fogok.”



    Az Everton menedzsere, David Moyes elmondta, semmi gond nincs a szerződéshosszabbítási ügyével, bár már hónapok óta tárgyal a klubbal.

    A mester minden bizonnyal azzal fogja tölteni az átigazolási időszak utolsó hetét, hogy megerősítse jelenleg meglehetősen kis keretét.

    Moyesnak az elmúlt szezon óta nem sikerült új játékosokat csábítania a Goodison Parkba, emiatt ki is fejezte csalódottságát, de elmondta, ettől függetlenül nem kérdéses, hogy új szerződést fog kötni az Evertonnal.

    “Jól vagyok, jelenleg is van egy érvényes szerződésem. Beszéltem az elnökkel, előbb-utóbb meghosszabbítom a kontraktusomat.” – mondta Moyes.

    A menedzser szeretne minimum hat-hét új játékost szerződtetni, amire szüksége is lenne a klubnak, hiszen Tim Cahill, Steven Pienaar és Tony Hibbert is sérültek, Victor Anichebe pedig a napokban fog visszatérni az olimpiáról.

    Tavaly nyár óta Thomas Gravesen, Andy Johnson, Stefan Wessles, Manuel Fernandes, Anthony Gardner, Lee Carsley, Jamie Jones és Darren Dennehy is távozott a Stolverkosoktól, de egyikük helyére sem érkezett másik játékos.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: