• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Juventus tárgyal Alonsóval



    Xabi Alonso egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy ezen a nyáron a Liverpooltól a Juventushoz igazoljon, legalábbis ügynöke, Ignacio Ibanez szerint.

    “A Juventus bejelentette, hogy érdeklődik Xabi iránt. A klubok képviselői már tárgyaltak és újra össze fognak ülni. Sok minden függ azonban attól is, hogy a Liverpool el akarja-e adni a játékost vagy nem. Én egyelőre várom, hogy mi történik.” – mondta Ibanez.

    Az ügynök arról is beszélt, hogy az olasz klub és a középpályás hamarosan tárgyalni fognak és Alonso szeretne új kihívást keresni a számára rosszul sikerült tavalyi szezon után.

    Javier Mascherano érkezése után Alonsót a cserepadra száműzte Rafa Benitez menedzser és, ha a Vörösök leigazolják Gareth Barryt, a spanyolnak már tényleg nagyon kis esélye lesz a csapatba kerülésre.

    Benitez 2000-ben 10,5 millió fontot fizetett a Real Sociedadnak a 26 éves játékosért, aki ledolgozta a vételárát, hiszen nagyon hamar beilleszkedett az angol futball világába és évekig a ‘Pool egyik kulcsjátékosa volt.

    Alonso 163 meccsen lépett pályára az angol klub színeiben és 16 gólt szerzett. A 2005-ös BL-döntőn éppen ő egyenlített az AC Milan ellen.

    Forrás: eurosport.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: