• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Eto’o beszélt az MU elleni meccsről



    Samuel Eto’o meglepő kijelentést tett, saját elmondása szerint távozni fog a Nou Campból, ha a Barcelona nem győzi le a Manchester Unitedet.

    setoomu.jpgA kameruni válogatott támadó volt Lionel Messi mellett a másik olyan sztárjátékos, aki még nem beszélt arról, hogy rosszul érzi magát a Barcánál, de most ez is megtörtént.

     

    “Ha a következő szezon is olyan lesz, mint ez, akkor igen, távozni fogok. Trófeákat akarok nyerni, ha ez itt nem sikerül, akkor majd máshol próbálkozom.” – mondta Eto’o.

     

    Ami a Bajnokok Ligáját illeti, az afrikai játékos elismeri, hogy a Manchester United a favorit, de szerinte a Barcelona felboríthatja a papírformát.

     

    “A Manchester United az esélyes, de ilyen párosításoknál mindig ki kell várnunk a meccsek végét. Extra motivációt jelent, hogy a favorit ellen kell játszanunk.”

     

    “A Barca nem mondhatja el magáról, hogy sokszor megnyerte volna a BL-t, de nagyon szeretnénk megszerezni a harmadik ilyen trófeánkat. Biztos vagyok bene, hogy nyerni fogunk és eljutunk a moszkvai döntőbe.”

    Forrás: goal.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: