• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ba kész arra, hogy megharcoljon a kezdő 11ben való kerülésért!  A Chelsea csatára, Demba Ba kijelentette, hogy kész arra, hogy megharcoljon a kezdő 11be kerülésért.

  A 27 éves játékos elől meg kell ossza a helyét Fernando Torressel. Januárban érkezett a Newcastletől, de Ba kész arra, hogy bebetonozza kezdő 11beli helyét, köszönhetően annak, hogy a spanyol elég egyenetlenül teljesít, viszont lehetséges, hogy majd a nyári érkezőkkel is meg kell harcoljon a helyért.
  “Bárhová mesz, verseny van, és ez mindig így lesz, ” tette hozzá.
  “Európa egyik legnagyobb klubjánál vagyok, és minden évben hoznak ide csatárokat is. Ez a futball része. Ez az ami jobbá tesz, ha jól fogod fel a helyzetet.
  Ba a közönség kedvence volt a Newcastlenél, mielőtt eldöntötte azt, hogy a Stamford Bridgere igazol. A döntést ő “logikusnak” mondta, annak ellenére, hogy így szakítania kellett a St James’Park hűséges közönségével.
  Hozzátette: “Ez minden szempontból logikus. Amikor dolgozol, oda kell menj, ahová akarsz.
  “Megvizsgálom, hogy milyen jól edzettünk a fitnessz edzővel, aztán megnézem a teljesítményt videón.
  “Minnél többet látod magad játszani, annál több hibát javítasz ki. Amikor a munkámat nézem, amit elvégeztem az elmúlt 6 vagy 7 évben, nem vagyok meglepve, hogy hol tartok.”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: