• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Premier League-26.forduló-Beharangozó  Szombattól hétfő estig biztosítva lesz a szórakozás azok számára, akik az angol fociért rajonganak.

  Tottenham-Newcastle Utd.

  A meccs a tabella szerint sima 1es kellene legyen, viszont a szarkák az új emberekkel egész szépen kezdik hozni a pontokat, így már biztos távolságban vannak a kieséstől, ami azért elég csalódás a tavalyi szezon után.
  A Spurs a rakás döntetlen után a múlt fordulóban győzni tudott,az egyre lejjebb csúszó WBA ellen. Kellene nyerjenek, mert 3 pont csak az előnyük az Everton előtt, aki már csak EL-t érő helyen van. Nem lesz túl könnyű dolguk, mert a szarkák a múlt héten a Chelseat nyomták le, így a morállal nem lehet baj.
  A sok gól biztosabbnak látszik, mint a sima 1es.

  Chelsea-Wigan

  A kékek a múlt fordulóban kaptak a Newcastletől, így inkább már hátra kell nézzenek a tabellán, mint előre, mert a Spurs mindössze csak 1 pontra van tőlük, míg a City már 6ra. Valamit kell mutatnia Benitez legénységének a hétvégén, mivel a hazai szurkolók előtt nem fér be még egy vereség.
  A Wigan most kieső helyen van, de még van idő javítani, főleg, úgy, hogy a Reading csak 2 pontra van tőlük. Győzni nem tudtak az elmúlt 5 meccsen, a 3 döntetlen pedig édeskevés, ha a Readinghez viszonyítjuk őket. A vendégek most is inkább vereséggel számolhatnak, bár a Chelsea elég rapszodikus formát tud mutatni, akár még egy meccsen belül is, lásd a Southampton ellen például. Erre építhetnek inkább, mivel a kerete sokkalta erősebb a hazaiaknak.

  Norwich-Fulham

  Két középcsapat esik egymásnak szombat délután.
  A kanárik az elmúlt fordulóban 1 pontot hoztak el a Loftus Roadról, ami azért több a semminél. Nyerni ők se nagyon tudnak mostanság, de legalább a kiesés nem fenyegeti őket.
  A Fulham a múlt körben kapott a MU-tól, a 0-1 viszont nem olyan vészes, ha figyelembe vesszük, hogy SAF legénysége vezeti a PL-t. A Fulham talán egy fokkal esélyesebb, köszönhetően a hazai pálya adta előnynek is.
  Nem várok valami nagy meccset, inkább under, mint over.

  Stoke-Reading

  Január legjobbja vs. január egyik legrosszabbja.
  Forma szerint minimum X2, és elég várható is, hogy most nem kap a vendégcsapat.
  A Stoke szekere megakadt, de rendesen. A szezon eddigi részében elég sokáig volt nekik a legjobb a védelmük, viszont ez most már a múlté. Talán nem kapnak a Reading ellen, de egy győzelemre azért nem mernék tenni.
  A Readingnél nagyon megy a szekér. Le Fondret megválasztották a hónap játékosának,McDermottot pedig a hónap edzőjének. Most már nincsenek is kieső helyen, viszont még elég forró a pite, tehát ha benn akarnak maradni, akkor kellene nyerjenek a rossz formában levő Stoke ellen. Ha ez nem is jönne össze, kikapni nem fognak.
  Egy X2 sanszos erre a meccsre, kockázatvállalóknak pedig egy sima 2es.

  Sunderland-Arsenal

  Az Arsenal kezd egyre jobb formába lendülni, míg ugyanennek a fordítottja igaz a hazaiakra. Bár az Arsenal sem csillog mostanság, azért egy fokkal talán sanszosabb az, hogy ágyússiker születik, mint az, hogy a hazaiak nyernek. Az Arsenal a múlt héten is cask 1 góllal tudta lenyomni a rossz formában levő Stoke csapatát, azelőtt pedig otthon tartottak 1 pontot a Liverpool ellen.
  A Sunderland az elmúlt fordulóban a Readingtől kapott ki, azelőtt pedig a Swansea ellen tartott otthon 1 pontocskát. Azelőtt nyert,de a Wigan elég kötelező győzelem kategóriájú csapat.
  Itt is az X2 a sanszosabb, de látván azt, hogy milyen meccseket játszottak nemrég, inkább kevés gólra lehet számítani, mint sokra.

  Swansea-QPR

  Ez a meccs elég sótlan lesz. A QPR védelme javul, viszont a támadósor még nem annyira hatékony, mint amilyennek azt Redknapp akarná. A QPR kezd javulni, mostmár csak az a probléma velük, hogy a döntetleneket győzelemre kellene váltsa a csapat, mivel 1 pontokkal elég nehezen tud csak felkapaszkodni.
  A Swanseanél is megakadt a szekér, ez pedig legfőképp a gólhiány miatt van. Michu nem nagyon talál be az utóbbi időben, és így egyre lejjebb kerül a góllövőlistán. Utóbbi 5 meccsükön csak a Stoke ellen tudtak nyerni, és a többi meccs elég gólszegény volt.
  Lévén, hogy egyik csapat sem jeleskedik elől, nem lennék meglepve, ha ez holnap is így lenne.

  Southampton-Manchester City

  A szentek a kiesés ellen, a City pedig a MU ellen harcol. A City az esélyes a meccsen, főleg úgy, hogy az újonc nincsen valamilyen nagy formában.
  A világoskékek utolsó 2 meccsükön csak döntetlenre voltak képesek, így egyre inkább lemaradnak a vörös ördögöktől.
  A Citynek ideje lenne összekapnia magát, másképp már most lemondhatnának a bajnoki címvédésről.
  A City az esélyes, de látván azt, hogy a szentek a Chelsea ellen is X-et húztak ki, egy meglepetés sem zárható ki.

  Aston Villa-West Ham

  Két rossz formában levő csapat fog találkozni egymással vasárnap.
  Nagyjából gőzöm nincs, hogy mit lenne érdemes tenni erre a meccsre, mert egyikük sincs nagy formában, és az sem várható, hogy most ébrednének fel.
  A West Ham leginkább underezik, az Aston pedig inkább sok gólos meccseket játszik. Az Aston 3-3at játszott az Evertonnal, és van olyan rossz a védelme, hogy ez megint sikerüljön.

  Manchester United-Everton

  A MU elég simán vezeti a bajnokságot, az Everton pedig a BL-re hajt.
  Az Everton az odavágón legyőzte a MU-t, de egy döntetlen szerintem is kinéz most nekik.
  Ez tipikusan olyan meccs, amin bármi megtörténhet, lévén, hogy van olyan erős a liverpooli egylet is, hogy egy meglepetésre bármikor képes legyen.
  Esélyesebb a hazai csapat, de semmit nem kell kizárni ezen meccs esetén.

  Liverpool-West Bromwich Albion

  A Pool szekere elég jól megy, a WBA formája pedig a lehető leggyengébb a PL-ben. Amilyen jól kezdték Geráék a szezont, ugyanolyan rosszul folytatták.A gyenge Aston Villa ellen tudtak csak pontot elcsípni,azóta pedig csak vereség.
  A WBA-nál eléggé kezd érződni a Hull effektus, legalább kiesési problémáik nem lesznek.
  A Liverpool kezd egyre inkább összeállni, bár az álmodott helytől még mindig 9 pontra van. Az Everton, az Arsenal és a Tottenham is mind előttük van, és ezek közül egyik sem olyan könnyű ellenfél, hogy csak olyan simán meg lehessen előzni őket. A Pool most viszont nyerni fog, mivel minden esélyük megvan erre. A Pool elég sok gólos meccseket játszik mostanság, így ezt várom mostanra is.
  Ha a WBA valamit még akar mutatni ebben a szezonban, akkor most meg kellene, hogy rázza magát.
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Európa-liga, Magyar vonatkozású hírek, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: