• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Debuchy kész a Newcastleben játszani!  A Newcastle azt tette érthetővé, hogy megállapodott a francia válogatott védővel, a Lilletől, Mathieu Debuchyvel.

  A jelentések szerint a szarkák megállapodásra jutottak a Ligue1-es csapattal 6 milliós transzferdíjban, miután a nyáron nem tudtak megegyezni a játékossal.
  27 éves a játékos, aki a középpályás Yohan Cabayevel már volt csapattárs. Nem titkolja azt, hogy örömmel jön a Tynesidera, és a hosszú egyezkedés végére tett pont nagy megnyugvással tölti el Alan Pardewt.
  Francia források szerint a transzfer már a piac keddi nyitásakor megtörténhet, és még időben érkezhet a segítség, miután Pardew csapata nehéz ünnepi programon van túl.
  Az 51 éves szakember csapata 3 gólt szerzett a MU ellen a Boxing Day-n, és szintén 3 gólt az Emiratesben, de mindössze csak 1 középső védője volt, Fabricio Coloccini, mivel Steven Taylor hosszú távra kidőlt, és Mike Williamson el volt tiltva.
  Kicsi a választék erre a posztra. Danny Simpson az egyik, akinek év végén lejár a szerződése, valamint ott van még Davide Santon is, de a posztjukon elég kicsi a konkurencia.
  Debuchy érkezése egy nemzetközi tapasztalattal rendelkező játékost bocsát majd Pardew rendelkezésére.
  A francia válogatott mind a négy meccsén pályára lépett az Ukrán-Lengyel rendezésű EB-n, és már 13 felnőtt válogatottsága van.
  Ha meg is szerzik a szarkák Debuchyt, nem valószínű, hogy ez lenne az utolsó védekező szellemű igazolásuk, mivel az elmúlt nyáron vadászott Twente játékos, Douglas, is újra célkeresztbe került.

  Forrás: www.teamtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: