• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • McLeish megkapta a Forest irányítását!  A Nottingham Forest megerősítette, hogy kinevezték Alex McLeisht-t vezetőedzőnek, egy nappal azután, hogy elváltak Sean O’Driscolltól.


  Az egykori Birmingham és Aston Villa vezetőedző pénteken kezdi meg a munkát, és az első meccse szombaton lesz, a Crystal Palace ellen, a City Ground gyepén.
  “Boldog vagyok, hogy üdvözölhetem Alexet, és előre várom a vele való munkát,” mondta Fawaz Al Hasawi, a Forrest elnöke a klub hivatalos oldalának.
  “Alex feljuttatta a Birminghamet, és nagy tapasztalata van a Premier League-ben is.
  “Éhes a sikerre, és hiszek abban, hogy ő az az ember, aki segíthet minket abban, hogy elérjük a céljainkat, PL tapasztalata által.”
  Az 53 éves McLeish, aki dolgozott a Rangersnél valamint a skót válogatottnál is, azóta munkanélküli, mióta menesztették májusban a Villatól, miután csak 2 ponttal végzett a kiesést jelentő zóna felett a Premier League-ben.
  A skót, akit pénteken mutatnak majd be a médiának, örült a lehetőségnek, hogy visszatérhet egy olyan klubhoz, mely jelenleg 8. a másodosztályban.
  ” Nagyon várom már a munkát a Nottingham Forrestnél”, mondta McLeish a Forrest honlapjának.
  “Elég sokat töltöttem játékon kívül. Most frissnek érzem magam, és késznek a munkára.
  ” A tény, hogy egy olyan nagy csapat, mint a Forrest ajánlott nekem munkát, nagyszerű dolog- egy fantasztikus lehetőség.
  ” Már alig tudok várni, hogy elkezdjem, és várom azt, hogy találkozzak a játékosokkal, beszéljek velük, és levezényeljem az első edzést.”

  Forrás: www.teamtalk.com
  Témakör:
  The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: