• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Welbeck nem is lehetne boldogabb  A Manchester United saját nevelésű csatára, Danny Welbeck álmodni sem mert volna arról, hogy ilyen hamar lehetőséget kap az első csapatnál.

  Bár a Sunderlandnél töltött sikeres szezonja után Sir Alex Ferguson megígérte a fiatal angolnak, hogy az eddigieknél több lehetőséget kap majd a Unitednél, Welbeck nem is merte reméli, hogy ilyen hamar bizonyíthat.

  A 20 esztendős ghánai származású csatár kezdőként léphetett pályára a Manchester City ellen a Community Shielden, csakúgy, mint a West Bromwich Albion és a Tottenham Hotspur elleni találkozókon.

  Utóbbi mérkőzésen gólt szerzett és gólpasszt is adott, így nem csoda, hogy megválasztották a mérkőzés legjobbjának. A Manchester szívében, Longsightban felnőtt tehetség elmondhatatlanul boldog, hogy beverekedte magát a vörös mezesek első csapatába, sőt kezdőjébe.

  “Egy manchesteri srác számára nincs is nagyobb öröm, mint gólt szerezni a Unitedben. Rengetegszer szeretném még átélni ezt az érzést” – nyilatkozta a meccs után Welbeck.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: