• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Lindegaard kiszorítaná De Geát  Anders Lindegaard úgy érzi, minden képessége megvan ahhoz, hogy kiszorítsa a Manchester United kapujából David De Geát.

  Az Edwin van der Sar pótlására 18 millió fontért igazolt De Gea eddig mindkét tétmeccsén komoly hibákat követett el, amikből gólokat is kaptak a Vörös Ördögök.

  A felkészülési időszak alatt magabiztosan védő Lindegaard szeretné kihasználni spanyol kollégája bizonytalankodásait, hogy első számú kapussá léphessen elő az Old Traffordon.

  “Nem félek az ötlettől, hogy a United első számú kapusa legyek. Éppen ezért jöttem ide, játszani szeretnék, hogy én lehessek a legjobb” – mondta a dán portás.

  “Nem számít, kit mennyiért igazoltak le, a menedzser fogja eldönteni, hogy ki véd. Örülök, hogy felkavartam az állóvizet a kapusposzt körül, de ezzel még nem érem be.”

  “Nem félek a kihívásoktól, és bízom a képességeimben, máskülönben nem lennék itt. Többet akarok, mint megnehezíteni a mester dolgát a csapat összeállításánál, rendszeres játéklehetőségre vágyom!”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: